naken.

Hejsan! Hur äre? Med mig är det inte så bra, därför jag inte har haft lust att skriva nånting här på länge. 
Men tänkte iaf lägga in ett nu så ni inte tror att jag är död även om man kunde velat de ibland.. 
Skulle ju egentligen varit i skolan just nu men allt går åt helvete för mig just nu, känns det som. Inget går som jag vill. Vet inte vad jag gjort gud, men antagligen nånting. 
Så imorse när jag kom till Fbro och vänta på bussen så kom den aldrig så då gick jag och Jocke hem en stund tillsammans innan båda skulle sväng åt olika håll. Så jag har fått ganska mycket motion idag typ 8km. Skönt va? Iallafall så sitter jag nu i soffan och åt precis glass och lyssnar även på musik för att försöka må lite bättre. 

Bye! 

 
 
 

ursäkta.

Hej igen! Ursäkta för mitt utbrott tidigare. Var bara så himla trött. 


Kom iallafall hem för en stund sedan och åt en bit pizza, gott! Nu sitter jag vid två datorer, haha då undrar ni nog varför jag sitter vid två men det är såhär att jag skypar med Erica och samtidigt på den andra datorn spelar jag sims, samtidgt på andra sidan datorn sitter hon så ;-) haha! 

bye ! 

 
 

Irriterad.

Hej, som rubriken säger så är jag väldigt irriterad på våran skola just nu. För har ped.em idag och det betyder att vi slutar efter lunch men jag och en grupp till har långt hål fram till lunch så vi har alltså bara engelska idag. Alltså slutar vi 10:05 och bussen kommer 12:20 men det som irriterar mig är att då hade vi som är spanska gruppen, vi hade inte behövt gått till skolan eftersom vi bara har engelska kunde ju bara varit hemma. Men eftersom vi missar en lektion så kanske inte de är så bra därför om vi skulle haft datorer kunde engelska lärarn ha bara mailat över det vi skulle jobba med så kunde vi bara fått sovit vidare och sen göra det senare på dagen. Men nej vi ska vakna fucking 6 och gå upp, åka till skolan för att bara ha en bara EN lektion. Aa men bra bra, orkar inte..hejdå. Tack för mig och mitt utbrott. 



bilden säger väl allt..


All I want is you

Hej, hur äre? Med mig är det helt okej, förutom att jag är skit hungrig. 
Så jaha idag? Jag vet faktiskt inte det väntar och se, skulle spela match idag men får se hur det blir med det. Hostar fortfarande så det suger..! 
Jag och Elin vill kolla på juniorallsvenskan i Vasa klockan 16:30 en riktigt spännande match det är vinna eller försvinna så man vill ju inte direkt missa det. Men vi vet inte hur vi ska komma dit så vi får väl se hur det blir. Kanske får gå, haha men nej då. Får hoppas det löser sig. 
 
Ska gå och äta någon god frukost nu, får se vad. Kanske hörs senare, puss hejdå <3 
 

http://www.youtube.com/watch?v=c20LIOe4VO4
Såhär jag känner just nu..

 
 
 

War Horse

Ellu, vad händer? Här så sitter jag och kollar på hockey, det är AIK-FBK på tvn och det vill man ju inte missa. Sen så kom jag hem för en stund sedan från Arboga. Kollat på när mitt lag vann mot Åsbro med 4-2.
Sen kollade jag en stund på P98 som var efter. Spännande match mot Rönnby :-)
Jaha idag rå? Idag vakna jag ungefär klockan nio då jag gick upp och åt frukost. Efter det så satt jag och mamma och kolla på en grymt bra film. War Horse, shit asså va sjukt bra den är! Linn hade tipsat om den filmen och såg att den gick på tvn så varför inte liksom. 

Vill bara säga att den är en så sjukt bra film så tycker ALLA som inte har sett den ska kolla på den. 
För den är verkligen värd att se innan man dör. Vet att ni killar som säger att hästar bara är för tjejer och att killar som rider är bögar men det är VERKLIGEN INTE sant. (Inte dom flesta gångerna iallafall.)
Men den filmen är verkligen inte en tjejfilm den är till alla för att det handlar om krig och typ dom flesta killarna spelar ju tv-spel så varför inte se filmen. Tycker iallafall jag att man kan göra och sen kanske skriva vad ni tyckte om den så får jag se om jag har rätt eller fel ;-) 

 
 
 
 
Jag idag :-)

 
 
 

Gossip Girl

Halloj! Idag har jag inte gjort så mycket, bara legat i soffan och kollat på Gossip Girl hela dagen. Så braaaa! Jag älskart. Man får så många roliga tankar att om man bodde så där lyxigt som dom gör, vad skulle man hitta på då? Hur skulle man se ut? Skulle man vara lycklig eller ej? Aa jag säger nog det, alltid bättre i serier och filmer. Men vad säger ni, drömmar är väl alltid drömmar :-) Nu sitter jag i soffan med mor och far och kollar på skidskytte. Eller mja jag kollar inte direkt, ska nog ta och umgås lite med syrran om hon har tid med mig vill säga. Hoppas ni haft en bra vecka! puss hej :* 

 
 
 
Så sjukt himla perfekt hon är! Om man ändå såg ut som henne :-)
 

torsdag den 16:e

Halloj! Idag har jag bara suttit framför soffan och kollat på PLL och Ravenswood, shit asså började kolla på Ravenswood idag och det är fan läskigt asså. Spännande hela tiden, helt sjukt! 
Behövde inte gå till skolan idag skulle till Lindeskolan och kolla på program men vill varken gå där, och så finns inte inget av dom programmen jag skulle kunna tänka mig att gå så stanna hemma istället. 

Nu gör jag faktiskt inte så mycket mer än och sitta här vid datorn och kollar lite på det fantastiska internet och tvn också, men hittar inget bra att kolla på så det suger. 
Ikväll blir det äntligen träning för mig och det var verkligen länge sedan jag träna innebandy så det ska bli väldigt väldigt skönt! :D 

Ciao :-) 

 
 
 

because of you

Hej! Lyssnar på musik just nu. Har inte gjort så mycket idag bara legat i soffan och kollat på film. Det var någon film som heter Temptation island, den var bra. Handlar om en tjej som är kär i en sångare och sen så blir typ dom strandsatta på en ''öde'' ö tillsammans och ja. Om man inte har sett den så tycker jag faktiskt att man kan ta sig tid att se den. Det är min åsikt iallafall men vad ni tycker har jag ingen aning om. 
Men det får ju iallafall ni om ni kollar sen så får ni hata mig om ni inte tyckte den var bra men tog och slösa eran tid på den, eller så älskar ni mig för att jag tipsade om en sån bra film. Haha nej men tycker att den var bra, sen så får ju ni göra som ni vill. 


Blev hemma idag också, hosta så inatt. Hemskt att man ska behöva må såhär.. Menmen har bara mig själv att skylla, förstår utifall inte gud gillar mig. 

Senare ikväll ska jag iväg till Arboga för att vara sargvakt på damernas match. Bara att hålla tummarna för att dom vinner! HEJA HEJA!! 

Bye bye! 
 
 
 


 
 

Sjuk.

Hej! Sitter just nu i soffan framför brasan och kollar på film. Stannade hemma idag för att jag har så sjukt ont i halsen och är förkyld. Så idag har jag kurerat mig och går nog till skolan imorgon. Så det blev tyvärr ingen träning för mig igår. Jag som verkligen ville och var så taggad. Menmen..får träna extra mycket på torsdag då. Även om jag har ont i halsen då och är förkyld ska jag träna ändå. Har jag bestämt! Hehe..
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att bara sitta här framför tvn och stirrat på olika saker som gått på tvn. Pluggat lite fysik också eftersom jag har prov imorgon. Så det är vad jag har gjort idag. Skriver kanske mer senare puss hejdå <3




Behind These Dark Blue Eyes

Hej! Hur äre med alla? Med mig så äre väl sådär. Orkar bara inte med nånting just nu. Sitter som tur i cafeterian nu och har lång lunch rast. Börjar 11:35 så det är skönt, precis vad jag behövde. Det som suger är att vi inte får äta förens klockan är 11:10 så får vänta ett tag. Sitter och lyssnar på depp musik för mig själv och kollar runt lite på internet nu när jag har tid. Efter skolan ska jag till doktorn och skaffa p-piller. Sen ikväll är det träning, äntligen träna innebandy och det har jag inte gjort på länge. Har sjukt ont i halsen men det skiter jag fan i asså, för jag ska träna, punkt slut. 

Bye lovers❤️ 




Snart fredag! :D

Hejhej! Idag har det varit rätt seg dag, tiden och lektionerna har gått sakta med det dom va bra är att vi har jävligt lång lunch rast på torsdagar så det är najs. Jag, Karro och Emelie gick till Ica och köpte sallad istället för äta maten i skolan. Så sjukt gott med plocka själv sallad, helt sjukt! Sen tror jag nog att det var en utav dom roligaste idrotterna någonsin. Gud vad kul vi hade! Spelade badminton och hade vikarie. Det där var vad jag precis behövde kan man ju säga. Så sjuka kompisar jag har iallafall Yasin och Alex, dom är lite speciella, haha på ett bra sätt ;-) 
Nu är jag iallafall hemma, sitter i soffan och värmer mig lite framför brasan. 
Senare drar man iväg för att kolla på innebandyträningen. Sen så ska vi ha ett spelarmöte efter det. 
Men sen när vi kommer hem ifrån det så är det äntligen MAAAAT! Gott med mat :-) ja och sen ska man väl sova och imorgon är det äntligen fredag! Så skönt, älskar fredagar! 

Puss hejdå <3




trött och sliten..

Halloj! Då var den första dagen på sista terminen av högstadiet avklarad och även den första på året. Va väl helt okej, gjorde inte så mycket idag. Lyssnade mest på när lärarna pratade, så det var skönt. Fick nytt schema och det kan jag ju säga att jag inte är så glad över. Det suger verkligen! Menmen...finns inget och göra så..
Efter skolan drog jag hem och kolla på PLL, som äntligen kom ut idag :D Så bra helt sjukt! Så nu längtar man bara tills nästa kommer ut. När jag hade kollat klart på det så drog jag till gymmet, körde armar idag också så nu är jag verkligen helt slut i dom. Men körde lite annat också. 
Men nu ligger jag i sängen och tänkte lyssna på lite musik och sen kanske kolla på någonting, vet inte riktigt vad men får väl se. 

Hejdå <3

 
Så såg jag ut första dagen i skolan på detta år :)

Helt slut..

Hej! Idag har jag suttit vid tvn och hunnit kolla på två filmer. Först kollade jag på SnowWhite and the huntsman, som är sjukt bra! Sen blev jag sugen och kolla på en film man kolla på när man va liten så det blev Spy Kids. Efter det så blev det att köra lite med hantlarna, sen när mamma kom hem drog vi ner till gymmet. Då var jag redan slut i armarna men körde på't ändå när jag kom till gymmet. Så nu är jag helt slut i armarna, orkar knappt lyfta på dom. När jag kom hem åt vi mat sen efter det så duschade jag, nu ligger jag i sängen och ska väl ta och sova snart. Ska ju upp till skolan igen. Det va ett tag sen nu, men bara att bita ihop det sista på högstadiet nu. 

Puss godnatt <3






Music

Hejhej, allt bra? Ligger i sängen och lyssnar på musik, helt forever alone här hemma.. 
Jahapp, vad ska man hitta på idag då? Har faktiskt ingen aning så det får väl bli att ligga i sängen hela dagen som jag har gjort en så länge det här året. Kanske kolla på någon film annars så blir det väl att kolla på Gossip Girl. 
Snart börjar ju skolan också, jag orkar inte :'( fyfan kommer dö nu med alla nationella, kommer typ få F i allt, aja ingen framtid för mig inte. Haha jodå så dålig kan jag iaf inte vara. Gör väl så gott jag kan, sen så får vi se hur det blir i slutändan. 


Bye ! 


Fan vad jag saknar sommaren! 

Roller Coaster

Hejsan! Ledsen och arg för att inte sverige vann. Dom var så värda det, men aja vi är bäst ändå. Ligger i sängen nu ''standard'' haha. Snapar med folket och lyssnar på musik såklart för att pigga upp mig. Om 25 minuter så fyller även min kompis Karro 16 år som jag har känt hela livet. Kul för henne! Får akta sig för snart är väl hon ute på vägarna och övningskör :P haha Karro ;) 

Godnatt, säger jag väl nu då. Kommer inte skriva nå mer idag. Det räcker nu så bye ! 

 
Ingen tandställning här inte, ville bara påpeka de! ;)

Sverige - Finland

Hejhej! Ligger just nu på mitt rum och dunkar musik och väntar på att klockan ska bli 7 då det äntligen är final. Mellan vi och vårt grannland. Heja Sverige!! Nu får man verkligen hålla tummarna att det går hela vägen, vet att Finland är jävligt bra i hockey men Sverige är fan bättre. Så nu tar vi dom tillsammans! HEJA HEJA!!
 
 
FRÅN GYMMET IDAG :)

i hate you sunday..

Halloj! Vaknade för en stund sen och tänkte ta och gå upp nu, äta lite frukost sen dra sig mot gymmet. 
Det behövs verkligen känner jag, det är nog bättre än att bara ligga hemma i sängen och tråka. 
Om man ska komma någon vart så måste man ju ligga i. Ni vet vad jag menar #beach2014. Så det är ju bara och börja hårdträna nu då. Magen kurrar, bye !

 
 

what you mean to me ❤

''Here I am with all my heart
I hope you understand
I know I let you down
But I'm never gonna make that mistake again

You brought me closer to who I really am
Come take my hand
I want the world to see what you mean to me
What you mean to me''    

 
❤❤❤❤❤
 

FINAL!!!

Sverige till final, fan va skönt!!!!!!!

ÄLSKA HOCKEY <3 

 
 

Springa ✌️

Nu ska jag ut och springa lite och försöka få bort tankarna för en stund. 




Min frukost..



När man har gått ner i i kilon nu ett par dagar så kan jag allt få äta de här. 
Om vågen stämmer vill säga..

..

http://www.youtube.com/watch?v=XMv00w4R4Tw

My life would suck without you

Hej, vad gör alla? Jag gör inget speciellt just nu, funderar på om jag orkar gå upp och äta frukost eller inte. Vill sova med har redan provat och det går inte. Så idag blir det väl att bara ligga i sängen och inte göra nånting som jag gjorde igår. Eller kanske kolla på Gossip Girl och tänka att ''tänk om man hade det sådär bra''.
Men om någon snäll vän hör av sig så skulle jag inte tacka nej för att få tänka på något annat. 

Bye !

 

hungrig..

Hej, eller nått...Hur mår ni? Jag mår iaf skit. Nyår blev inte direkt som jag hade hoppats på.. 
Det blev skit verkligen. Men tur att det är en gång om året då så det kanske blir bättre det här året. 
Men hänt en grej som jag inte vill ta upp här. Men kan säga såhär jag mår så dåligt att jag bara ligger på mitt rum och inte ätit något sedan igår morse.. Men är inte sugen på något även hur hungrig jag är..
Nu ligger jag iaf i mitt mörka rum och lyssnar på depp musik. 

Hejdå, hörs nån gång..