Trolltyg i tomteskogen

Hej! Nu ligger jag och Sara i sängen och kollar på film. Träningen gick bra idag och det var skit kul! :-) Så nu är jag väldigt trött. Jag borde somna snabbt och sova bra inatt eftersom jag blev så trött efter träningen. Ska snart gå och lägga mig så godnatt.
Puss ❤


Everybody fucks..

Hejhej! Glad tjej här :-D Samma som igår mår bara SÅÅÅÅ himla bra. Har typ aldrig varit så här taggad på att träna någon gång förut tror jag. Är så grymt taggad asså. Vet inte heller varför menmen vem bryr sig bara man är glad eller vad säger ni?
Sitter just i bussen och lyssnar på musik, inte så ovanligt. När jag kommer hem så har jag några extra hemma än vanligt. Min mormor och min kusin Sara är och hälsar på, på sitt lov-.- Åh jag hade hellre haft lov den här veckan!! Ska väl äta när jag kommer hem sen så ska jag byta om och åka på träning. WISH ME GOOD LUCK! ❤
Puss ❤

Outfit för idag & frukost! :-)


Gym! ❤

Hejhej! Kom hem för typ en timme sen från gymmet, har hunnit ätit sen dess. Kändes så skönt och gymma idag asså, körde järnet! Asså körde på hårt idag för att jag har mått så bra idag och mår lika bra nu. Vet inte varför men det bara är så. Älskart! :-) Är så underbart att må så här bra :-D Känns som om jag skulle kunna klara av vad som helst just nu ;-P Haha ja jag är knäpp jag vet.
Nu ligger jag iallafall i sängen och ska ta och sova så jag kanske kan vara lika pigg imorgon som idag. Får hoppas på det iallafall.
Puss o Kram alla fina, underbara människor. I ❤ you !


Åh nej fritiden är över....

Hejsan! Jaha då var man i skolan nu då, skit förvånad men jag är jävligt pigg så det är ju bra. Idag ska jag inte göra något speciellt efter skolan titta på PLL kanske och gymma sen på kvällen :-)
Puss hej ❤


BakaBaka

Hejhej! Har precis bakat klart allt som jag bakat. Har inte gjort så mycket idag, har handlat och bakat. Men senare ska jag ner och gymma och sen spela lite med tanterna på tantfotbollen :-) Ja det är väl vad jag ska göra mer idag. Sen blir det väl att lägga sig tidigt så man kommer upp imorgon när skolan börjar igen...-.- orkar inte!!
Puss o Kram ❤


TrevligtTrevligt

Hejsan! Har ni sovit gott? Det har äntligen jag gjort, så bra har jag sovit! Och det har jag verkligen inte gjort på länge. Vaknade för en stund sen nu och ligger fortfarande kvar sängen men ska väl ta och gå upp snart.
Igår var ju vi hos familjen Linder och vi hade jätte mysigt och trevligt. Åt jätte god mat och myste framför melodifestivalen. Vilka hejade ni på? Jag hejade på 3:an/Robin, 6:an och 8:an/Ulrik. Så bra var dom! Och så bra att dom gick vidare.
Ni får ha en sån bra dag!
Puss ❤


hola amigos!

Hola amigos! Vad händer? Jag har inte gjort så mycket än så länge idag. Jag har suttit och kollat på senaste avsnittet av TVD, åh gud vad jag grät! Sen har jag också kollat några avsnitt av PLL, så spännande! Åh vad jag älskar dom här serierna dom är så underbara! När man väl börjat kolla så kan man verkligen inte sluta. Det går inte! Men ikväll så ska vi iallafall till familjen Linders och mysa framför melodifestivalen. Så mysigt det blir! 
Ja det är väl det, ha en bra dag! 
Puss ❤
 
 

Bakning

Hej, har bakat massor idag....
Puss o godnatt ❤


22/2

Hej, allt bra? Här är det väl ja vad ska man säga. Lite sådär, kan inte sova...
Men annars är allt bra. Idag ska jag väl inte göra så mycket. Nu var det några dagar sen jag titta på PLL så det blir väl det då. Och kanske senaste avsnittet av TVD som borde komma idag men får väl se när det kommer. Ikväll kommer några hit och vi ska prata om Kroatien. Najs!!
Ni får ha en bra dag!
Puss ❤


Romme here we come!

Halloj! Sitter i bussen och skrattar, har det skoj helt enkelt. Sen så lyssnar ju jag på musik också. Vi har åkt i ungefär en timme nu. Är så grymt taggad asså! Det här kommer bli kul! Åh nu börjar solen titta fram också, pust! Det blir skönt att den kommer fram så det blir underbart i backen :-)
Puss hejdå ❤

 


I must sleep!

Hej på er! Ligger i sängen nu efter att mamma har haft vänner här. Måste verkligen sova efter jag har skrivit klart här. För ska upp hur tidigt som helst imorgon då jag åker med gårn till Romme för att åka skidor. Grymt kul det ska bli. Längtar som fan! Måste bara sova bra nu inatt så det går fort. "Snälla Gud du måste hjälpa mig att sova bäst inatt". Har inte gjort det på länge nu så nu tycker jag det är dags.
Skriver mer imorgon typ på morgonen i bussen och på vägen hem. Kanske någon gång när vi äter men får se.
Puss på er så länge! Hörs imorgon❤

Något jag fixade till mammas cheesecake hon gjorde till tjejkvällen, men jag fixade prydnaden.


School Projects

Haha! Det här är en video från när vi hade en valdag i skolan. Vi skulle göra ett program som handlade om vad dagen bjöd på. Och här är några av sakerna man kunde välja mellan.
Hoppas ni tycker om den! ;-)


Lill-Lördag

Hej, alla underbara! Kul att inte kunna sova. Vaknar jätte många gånger på natten och så kan jag inte somna om nu så det blir väl att gå upp och äta frukost eller nått. Jag har inget speciellt för mig idag så ni skulle vara hur grymma som helst om ni skulle kunna slänga in en fråga på min blogresponse. Så är ni gulliga så jag får lite att göra idag iallafall. Annars så blir det väl som vanligt att jag sitter och glor framför tvn eller datorn på typ PLL eller spelar något spel på datorn. Eller bara tittar på något ointressant på tvn.
Hoppas ni får en bra lill-lördag så hörs vi senare!
Puss på er mina fina! ❤


19/2

Hejhej! Kom hem för ett tag sen nu från innebandyträningen och duschade direkt och har nu ätit för en stund sen. Nu ligger jag i sängen och ska ta och sova snart. Ingen idé att vara uppe när man inte har något att göra så godnatt.
Puss ❤



PLL ♡

Hejhej! Ja ni kan ju bara gissa vad jag gör just nu, och jag är 100% säker på att ni kommer att gissa rätt.
Jag sitter här i soffan helt själv hemma och har inget att göra mer än att jag kan titta på Pretty Little Liars. Kommer inte på något roligt och speciellt iallafall som jag skulle kunna göra själv. Så då kan jag ju lika gärna titta på det. Idag mår jag fint, känns underbart att titta ut genom fönstret och se solen titta in.
Vår & Sommar snälla jag behöver er!

Hoppas ni har haft en bra dag hittills och hoppas den fortsätter så!
Puss ♡
 

Hello kött å blåbär!

Hejsan! Ja som sagt ni vet ju vad jag har gjort idag. Men jag har inte bara gjort det jag skrev jag har även kört lite Just Dance 4 och sen har jag också sovit en stund. Men annars har jag gjort det som stod förut. Mer vad jag har gjort idag finns inte. Så allt är väl som det brukar vara, som vanligt alltså. Men orkar inte vara uppe längre har inget speciellt för mig så jag säger väl godnatt nu.
Puss ♡


LATDAG

HejsanHoppsan! Vad ska man hitta på idag då när man har lov? Ja vad ska man hitta på? Jag har ingen fantasi så för mig så blir det väl att nörda Pretty Little Liars så får vi se om det händer något annat kul. Men det gör det väl inte. Aja iallafall jag mår bra och det hoppas jag att ni också gör så får vi höras senare på dagen om jag har något intressant att säga er underbara folk. 
Puss ♡
 
 
Vill bara ha sommar!!

I don't know

Hejhej, idag har jag suttit och kollat på Merlin sen har jag kollat på innebandy match som inte gick så bra. Sen när jag kom hem blev det Merlin igen sen mat och sen åka och gymma och efter det blev det att spela tantfotboll. Nu sitter jag i soffan men ska gå och hjälpa mamma att baka.
Puss ❤

 

Första dagen på sportlovet

Halloj! Idag har jag tittat på det senaste avsnittet av The Vampire Diaries och sen efter det har jag kollat på Pretty Little Liars.
Men nu har jag precis ätit gott, men nu myser jag i soffan med farmor och mamma och pappa. Sen så ska vi ta och äta efterrätt jag gjort, som är pannacotta.
Puss hejdå ❤


Äntligen lov!! :D

Hejsan! Glad tjej här! Har äntligen fått lov, åh som jag har längtat. Slutade 13.40 idag och då åkte jag till Fbro och titta in hos farmor en stund sen så åkte jag hem. När jag kom hem gjorde vi Fajitas till mat och sen efter vi kollat på några Merlin avsnitt så blev det också god efterrätt, lite fredagsmys :-) Åt lite frukter och något väldigt gott är ju jordgubbar med choklad på. Mmmmm! Gud så gott det är. Härlig och efterlängtad fredag slutar underbart. Puss på er! Hoppas alla haft en lika bra dag som jag. ❤


Slutet på alla ❤ dag!

Hajbaj! Vad gör ni? Jag kom precis hem och ska ta och lägga mig nu i min älskade säng. Så skönt! Den här dagen slutar ändå ganska bra! Bättre kan den nog inte sluta, nästan iallafall....-.-
Puss o godnatt ❤


Movie

Hejhej! GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!! Sitter på bussen nu och lyssnar på musik, som alltid. Ja som sagt så har vi ju bara film idag i skolan så det blir ju skönt. Och så är det ju Alla Hjärtans Dag idag också så när jag kom ner till frukosten hade mamma gjort så fint :-)
Puss ❤❤


Spruta

Halloj! Det blev inget gym för mig idag, det blev att vara med Linn istället. Vi har spelat FIFA och Black Ops haha ;-) vi hade kul iallafall! Så ja det är vad vi har gjort idag. Glömde säga i morse att vi tog ju spruta idag också. Andra sprutan av cancer och sånt. Det gick bra tyckte jag. Nu ska jag lägga mig och sova. För det blir hård skoldag imorgon, haha film hela dagen ;-P Så nu ska jag sova! Hoppas ni haft en bra dag!
Puss ❤


P!nk

Hejhej! Sitter nu på bussen och lyssnar på P!nks nya som är bäst! Idag är det typ en vanlig dag i skolan. Haha det var ett tag sen det var det. Idag måste jag gymma känner jag. Det var också ett tag sen. Men idag hoppas jag att det verkligen blir så. Ni får ha en bra dag!
Puss ❤


Valdag

Hejhej! Sitter nu i cafeterian och min mage kurrar. Jag är feeeett hungrig. Idag har vi en valdag i skolan och jag och mina tjejer gör ett Radio/Tv program. Som ska visas upp på torsdag då det är föräldrar möte. Så idag är det en najs dag i skolan. Har skrattat väldigt mycket. Har typ gjort om filmklippen hundra gånger eller nått. Okej det kanske va lite för mycket men typ 50 stycken. Efter lunch ska vi ta och redigera och klippa ihop alla filmklipp till ett helt program. Haha längtar bara efter att få se hur det blir till slut.
Puss ❤


Lajv

Hejsan! Idag har det inte varit en normal dag i skolan, det är så att vi har fått provat på något som heter Lajv och kommer ifrån Västerås och som suger. Fatta inte ens vad som det gick ut på och varför vi skulle göra det men aja. Var även på hälsokontroll idag, usch!! Det gick väl bra men hatar sånt. Efter skolan tog jag såklart bussen hem och överraskas när jag kommer hem, av att ingen är hemma. Ibland är det skönt och va själv men ibland bara jag hatar det. Jag la mig i soffan och kollade på Pretty Little Liars som vanligt. Man kan inte släppa det när man väl börjat. Så jag kan väl säga att det är vad jag har gjort idag. Skulle ha åkt till gymet förut men eftersom ingen var hemma så gick det inte :(
Nu har jag precis duschat och så och lagt mig i sängen och är redo för att sova när jag känner för det. Så syns vi imorgon här nån gång.
Puss ❤


PLL❤

Hejsan! Har inte skrivit nått idag för att jag inte har haft lust och inte har något intressant att skriva. För jag gör ju bara som vanligt. Jag har tittat på Pretty Little Liars hela dagen idag. Det är inget annat jag har gjort som jag behöver säga er. Jag fortsätter mitt vanliga och ointressanta liv som vanligt!
Puss ❤


Lördag 9 februari

Hej, idag mår jag bra! Hur mår ni? Har precis kommit hem från konfirmationen och hunnit ätit. Nu ska jag ta och titta på Pretty Little Liars. Senare vet jag inte. Så ni får ha det så bra så hörs vi sen.
Puss ❤


Gladiatorerna!

Halloj! Gissa vad jag gör? Jo jag sitter i soffan och tittar på gladiatorerna med sjuka mamma. Vi myser och äter godis och chips. Pratade nyss med Victor i telefonen. Och smsar med Linn.
Idag när jag kom hem åt jag lite smått sen kollade jag på en program på tvn sen så åt vi tacos här hemma. Efter det har jag bara suttit i soffan och kollat på tre avsnitt av Pretty Little Liars. Sen så har jag bara suttit här. Hoppas alla haft en bra fredag! För det har verkligen jag! Puss ❤


Help!

Hejsan! Åh vad skönt det är med älskade fredag! Har precis haft SO och man skulle hitta på en uppfinning som har med massmedia att göra. Haha sämsta uppfinningen! Snart blir det att ha biologi. Lång dag idag men det är alltid okej när det är fredag. Idag efter skolan ska jag inte göra så mycket. Ska väl titta på Pretty Little Liars som vanligt. Kanske ska gymma också får se hur det blir.
Haha ja jag vet att jag inte har något intressant liv....
Puss hej ❤


So crazy!

Tjenare! Hur mårs det? Här är det väl okej. Just nu så sitter jag i soffan och tittar på tv. Det blev ingen träning för mig idag, har ont i magen. Och så ville jag åka och titta men pappa vägra skjutsa mig. Ska väl ta och äta snart sen så ska jag nog titta på nått avsnitt av Pretty Little Liars :-)
Puss ❤


Uncover

Hejhej! Just nu sitter jag på bussen och lyssnar på musik. Idag mår jag bättre och då hoppas jag att det håller sig så. Idag ska ungdomsmottagningen komma till oss och prata lite. Haha! Ni får ha en bra dag så hörs vi sen.
Puss love you guys❤


Fotboll ❤

Halloj! Ligger just nu i min säng och har precis tittat på Pretty Little Liars. Nu ska jag gå ner och kolla på fotbollen som har börjat. Sverige - Argentina :-) Åh måste titta på bästa Messi ❤
Hela dagen idag har jag bara tittat på Pretty Little Liars och duschat, mycket mer har jag inte gjort. Det här är det sista ni får av mig idag. Så då skriver jag puss godnatt nu ❤


Ibland vill jag bara försvinna!

Hej, eller nå? Jag mår inte så bra idag. Hoppas ni mår bättre. Har hänt en sak som gjorde den här dagen ovärd. Vill bara att den här dagen aldrig hade varit. Jag har varit hemma hela dagen idag för att jag har ont i huvudet. Och jag har inte gjort så mycket sen jag vakna. Har bara legat i soffan och ja inte gjort så mycket. Om jag hade varit i skolan hade jag ungefär slutat för en halvtimme sen för att det var pedagogiskeftermiddag idag. Så då slutar man efter lunch. Nu ligger jag bara i soffan och väntar på ett samtal. På att telefonen ska börja ringa och att det ska stå rätt namn. Jag har försökt gått in på en sida så jag kan kolla på Pretty Little Liars så jag inte tänker på något annat men, det är något fel på sidan så det går inte att kolla tyvärr. Nu ska jag sluta babbla så hoppas ni har en bra dag!
Puss ❤



Därför dom tagit bort extreme på Gröna Lund! :p


Godnight❤

Hej! Ligger i sängen och stängde nyss av datorn. Tyckte det räckte med avsnitt av Pretty Little Liars. Åh gud så spännande det är. Asså det är verkligen en av mina favoritserie som finns asså. Jag älskar den!
Jag åkte hem från Erica ungefär 20 över 6 eller nå. La mig i sängen och började titta sen åt jag god mat sen tittade jag ännu lite mer. Men nu ligger jag bara här utan det där och ska sova. Är så grymt trött så godnatt puss hejdå ❤


Erica

Hej alla underbara läsare! Nu har jag äntligen kommit hem, eller ja hem till Erica iallafall. Vi sitter här vid en varsin dator och inte gör så mycket, än att INTE vara sociala iallafall. Haha! När vi kom hem till henne så gjorde vi ordning lite att äta sen satt vi oss här och började blogga på våra bloggar. Som ni nu märker att jag gör iallafall. Vet faktiskt inte vad vi ska göra mer, men får väl se vad vi hittar på. 
Åh förresten har ni märkt att det har börjat blivit vinter ute igen. Usch! Vill att det ska sluta snöa nu och att det ska bli vår. Vill inget hellre. Men ja jag skriver väl mer ikväll så vi syns babe!
puss 
 
Min fina vän Erica :)
 
 

Elevens val

Hejsan! Sitter här på en stol och har elevens val med Karro och Lukas. Vi gör inte så speciellt mycket. För vi har inget att göra just nu, tror vi iallafall. Hehe, den här dagen blev verkligen exakt tvärtom från vad jag ville att den skulle gå. Jag ville att den här skoldagen skulle gå fort men det gjorde den inte. Den har gått hur långsam och trög som helst. Men nu slutar vi snart så det är ju skönt. Puss hejdå :*


Trött tjej..

Godmorgon! Är alla uppe? Det är iallafall jag. Och jag är feeeett trött. Jag somnar snart asså. Menmen, får försöka hålla mig uppe med mina vänners humör. Nu sitter vi på en bänk och ingen är social med dom andra alla sitter med mobil. Det ser ju bra ut. Hehe, så fula vi är. Idag hoppas jag att dagen går fort för det behövs verkligen. Jag kan knappt andas, när jag satt i bussen så var jag tvungen att andas med munnen. Oh hatar det! Är så jävla förkyld min näsa bara rinner. Usch! Så får se hur det blir med träningen idag. Puss hej:*


4 februari.

Hejsan alla fina & glada! :D
Hur mår ni idag? Jag mår bra iallafall! Hoppas ni också gör det. Idag så har det varit en väldigt skön dag.
När jag kom hem från skolan la jag mig i soffan och tittade på några avsnitt av Pretty Little Liars. Sen så åkte jag och gymma lite. Efter jag hade gymmat åkte jag hem åt mat och nu ligger jag i sängen och ska titta på några fler avsnitt av Pretty Little Liars :) Ja såhär slutar min första dag på veckan. Då alltså väldigt bra. Hur slutar eran?
Puss :*


Intro

Hejhej! Nu sitter jag på lektionen och fått nytt schema för den här veckan och nästa vecka. Har sexuallkunskap den här och nästa vecka så då blir det najsiga lektioner. Ska fortsätta lektionen nu puss hej:*


PPL

Hejhej! Ligger i sängen och lyssnar på musik och bara tänker på han. Kan inte sluta tänka på han. Han finns överallt, går inte att sluta tänka på han. Hur mycket jag ens försöker så går det inte. Och så skriver jag också med några underbara på kik.
Blev ett par avsnitt av Pretty Little Liars idag, åh gud så bra det är! Älskar det! Något jag verkligen vill få fram är att ni borde börja kolla på det. Annars missar ni något väldigt bra asså. Men nu ska jag snart ta och sova så godnatt syns imorgon puss :*


Så jävla skönt!!

Hejhej! Idag så har jag hunnit varit på innebandy match mot Köpings 97:er. DERBY! Och det gick så himla bra för oss. Det blev 5-3 till oss och fan vad bra vi spelade asså. Så stolt över alla tjejer som var med och gjorde den här matchen så bra som den blev. Skit bra spelat tjejer! ❤
Nu ligger jag i soffan och bara chillar. Så skönt att bara få vila ut nu. Kanske ska ta och sätta mig vid datorn eller kolla på någon/några serier så den här söndagen slutar bra men får se vad jag gör. Puss ❤


Hjälp mig, vart tog rubriken vägen?! :o

Tjaaaa! Jag hade skit kul när jag red idag :D Det gick bra och det var kul efter att inte ha ridit på länge. Efter vi hade ridit så åkte vi hem och bytte om och åkte till Västerås och kollade på syrrans kille i innebandy. Det gick inte så bra idag för dom, men dom mötte inte ett så bra lag heller så egentligen borde dom ha vunnit. Menmen.....Det var inte doms dag idag. Sen åkte vi hem och kollade på melodifestivalen som ja..? Var lite sådär asså idag. Hoppas det blir bättre nästa lördag. Men det bästa va ju när Danny bytte om. Asså grrrr! ;-) så snygg!! Puss hej:*


Rida! :D

Hejhej!
Igår så var ju jag med Hannah och vi gick och kollade på hockey och sen gick vi till gårn. Vi hade det bra! Sen fick jag värsta överraskningen när jag kom ut från gårn. Så stod det en annan bil där än våran. Men den var också våran NYA bil!! :D Åh gud vad glad jag blev och vilken överraskning jag fick asså!! :D

Idag så ska jag rida! :D Åh det var så länge sen och det ska bli så kul :D Men efter det vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Får väl se vad jag hittar på. Blir nog bara att vara hemma och mysa :D puss hej :*


Love friday! ❤

TjabbaTjenaHallå! :D Sitter här nere i cafeterian och lyssnar på musik. Hade precis fysik och då fick man sluta när man va klar. Så det var ju najs!! :D Jag gick typ 10.10 och sen börjar vi vid 12.10 sen så det är ett tag kvar. Först hade vi SO och fick sluta tidigare vi tittade på film och sen hade vi lång rast typ 30-40 minuter och efter hade vi fysik och nu har vi hål!! Åh så sjukt skönt på en fredag. Åh vad jag älskar fredagar! Slutar 14.50 idag och ska med Hannah hem och vi ska hade så sjukt kul och mysa. Puss ;*