Bytt rum

Hejsan! Förlåt för den usla uppdateringen men har inte haft lust....!! 
Bytte rum igår och det blev såhär :-)

FÖRE 

 

EFTER

 
 
 

Ullared bilderna här!

 
 
 

home sweet home

Hej! Mår alla bra? Jag mår väl sådär...hänt en sak som jag inte tänker ta upp här.
Nu som rubriken säger så är jag hemma igen fast jag kom ju hem i onsdags efter att varit på Ullared och handlat massor. Jag hittade jätte mycket saker som jag köpte med mig hem, så det var ju kul.
LÄGGER UPP BILDER SEN!!

Vi hade det så bra på semestren ska jag bara säga. På vägen ner så stannade vi på massor av ställen och ett utav dom som var häftigast var väl i Österrike. Åkte till en liten dal som heter Wolfgangsee och där tog vi en båt tripp till andra sidan och sedan tog vi ett tåg som tog oss upp i Alperna. Det var skit häftigt att vara där uppe 1873 meter ovanför marken, det var skit cool utsikt eftersom man såg jätte långt. Så då kände man att det ändå va värt att bila ner till Kroatien. 
 
 
 
När vi sedan var i Kroatien så kändes det helt underbart. Dock var det jäkligt varmt då men det gjorde väl inte så mycket. Då fick man ju bara gå ner till stranden och lägga sig så blev det plötsligt lite kallare. Eller som vi gjorde ibland gick ner till stranden och satt oss i skugan där det blåste lite. Jag handlade lite saker där också, t.ex en indisk väska och sen smycke till foten och sen även presenter. Lägger upp bilder senare.

 
 
Sedan på vägen hem så stannade vi vid Postojna Grottan och det var också väldigt coolt, då var man 1000 meter under marken istället. Man fick även se några djur som lever där, t.ex den ni ser på bilden nedanför.