i bilen

Hejjhejj folket! :) Nu är vi äntligen på väg mot en riktig semester. Just nu är vi i Katrineholm. När vi kommer till Norrköping ska vi äta på Mcdonalds. Sen kanske vi ska stanna någon annanstans och fika. Men nu ska jag sluta skriva och lyssna på musik istället.
Hejdå!


packningsdag

Hejjhejj, Idag har de väl varit så att vi har packat och så för ikväll så åker vi ju. Måste packa in de sista snart, sen är vi klara då är de bara att fara iväg. Dagen går väldigt sakta, vill att den ska flyga iväg men de kanske den gör när Linn kommer. Fast man vet ju aldrig när hon kommer, men får hoppas att hon kommer snart så vi kan hitta på något kul så de går fort. 

Jag skriver mer ikväll när vi kommit in i bilen och åkt iväg. Det blir ungefär vid klockan 8 ikväll eller till o med lite senare, men ni kan ju kolla in då också om ni vill. :)
 
 

Lite gamla videos!

 


Gammal!

 


fredag!

Hejjhejj, Sorry att ni fick vänta.......
Idag har jag typ suttit vid datorn och gjort en skiva åt mamma. Och så har jag skypat med Linn några timmar för vi bestämde vad vi skulle ha med oss imorgon när min familj och hon åker till Böda på Öland! :D
Längtar jätte mycket! Vi har bestämt vad vi ska ha för kläder och vad vi ska ha för filmer och lite sånt. Sen när vi hade skypat klart så satt jag och kollade lite grejer på datorn. Sen började jag packa in allt jag ska ha med mig i husvagnen. Fast jag är inte klar riktigt än. Får kanske göra klart allt imorgon, för nu orkar jag inte :p
Nu har jag precis varit ute och klippt gräset. Det var därför de dröjde lite. 
Nu när jag är klar här ska jag och Kajsa laga Tacos. De blir väldigt väldigt gott! :D 

Och imorgon då smäller de, då åker vi!! :D (Y)
 
 

kommer snart.

skriver högst om en timme!
 

Bil-dag

Halloj! Idag blev de jätte fint väder men nej då skulle vi skjutsa hem Tova óch skjutsa Wille hunden till Mormor medans vi åker på semester. Vi åkte och åt mat nere i hamnen i Nynäshamn. Efter de åkte vi och hämta gammelmormor, sen åkte vi och köpte glass nere hos Julia i hamnen. Det passade verkligen till den här soliga dagen. Nu sitter jag och Tova vid varsin dator och ska spela lite spel.

Hejdå!

 

Avslutning

Hej! Idag har jag, Tova & mamma varit och bada på F-bro-badet. Det var iskallt i vattnet så de blev bara bad en gång. När vi kom hem satt vi oss och spelade lite spel på varsin dator. Efter en stund var de mat och vi åt Frikadeller & Spagetti. Klockan 17:15 åkte vi mot våran avslutning med fotbollen. Vi spelade brännboll och mitt lag vann med 9 poäng! :D När vi gjort de så åt vi hamburgare, sen fika vi lite med snoddas och jordgubbspaj. Nu när vi kommit hem satt jag och Tova oss vid datorn igen. Tova spelar och jag ska bara skriva klart här sen ska jag också spela lite spel. 

Hejdå! 
 

natti natti

Nu ska jag sova men sorry för att jag inte har skrivit något men jag köpte inget speciellt idag så tänkte att jag inte behövde skriva något. Men aja nu ska jag susssssa så godnatt folket! ;*
 
 

åker till örebro

hejjhejj, åker till Örebro nu så jag skriver mer ikväll, vad jag köpt och lite sånt! Hejdå! :)
 
 

sov så gott!

Nu ska jag sova så godnatt sov så gott och dröm sött! Zzzzzzzzz !
Ses senare idag! ;-P
 
 

Följ mina vänner!

Älskar er mina vänner, ni är bäst! ;* 
 
www.emeliehastad.blogg.se
 
www.jenniekack.blogg.se
 
www.tovaanderssonw.blogg.se
 
www.tildeandersson.devote.se
 
www.hjeertafotboll.blogg.se
 
www.sahlinhanna.devote.se
 
 
 

Följ Bästavän!

Love you! 
 
 
Följ världens finaste människa här! ------> www.emeliehastad.blogg.se
 
 

följ mig, är ni gulliga!

Följ min blogg med Bloglovin
 
 

Filmdag

HejsanHoppsan Allihopa! Idag blev de verkligen en film dag. Regn hela dagen.....Har bara varit inne idag.
Har precis suttit och kollat på En Gång I Phuket, den är så himla rolig! Andra gången jag såg den. Nu blir de att sitta här vid datorn med Tova och göra någonting, kanske spela något dataspel eller nått får se vad de blir. MenMen det blir ju alltid nånting.

Hejdå!
 
 

Fira Ullis & Micke !

Hejjhejj, Idag har jag varit och firat Ullis och Micke. Fick jätte god mat där! Fick frikadeller med pasta där. Efter vi hade ätit satt jag, Linn och Tova oss vid tvn och kollade på Shark Night. Den var bra, den föredrar jag att ni ska kolla på. Efter de åkte vi hem och då satt jag och Tova oss ute på altan och spelade kort. Sen kollade vi på en till film Deep Blue Sea, den kan jag också föredra att ni kan kolla på om ni inte sett den gamla filmen :p
Båda filmerna har hajar med i filmen. Nu ligger vi i sängarna och kollar på filmen Hamilton. Den är väldigt bra så jag föredrar väl alla filmer dårå :p
 
Efter de ska vi väl sova så då säger väl jag godnatt till alla nu! 
 
 
Kan ju bara vara snäll och skriva att ni kan ju kolla in på Tovas blogg också: www.tovaanderssonw.blogg.se
 
 

Midsommar & Kusinerna :)

Halloj! I torsdags kväll kom min kusin Tova, moster Gunilla och mosters man Johan till oss. För att fira midsommar med oss. Vi gjorde väl inte så jätte mycket igår ändå. Men först och främst åkte vi in till Fellingsbro och kolla när dom dansade runt stången. Och då såg jag mina kusiner som bor i USA för första gången på länge, och som äntligen kommit hem igen och hälsa på, på jätte länge! Som heter Johan och Christian. Christian och hans fru Katie var här typ för 1-2 år sen då träffade jag dom. Men Johan har jag inte träffat på hur många år som helst, minst 5 år sen, tror jag. Jag hade aldrig träffat Johans fru Mandy förut, men så fick jag äntligen träffa henne. 
Efter vi hade varit i Fellingsbro så åkte vi hem och åt mat sen efter de så åt vi efterrätt, Jordgubbar och grädde. När de blev kväll så satt jag och Tova oss vid datorn, och gjorde lite grejer. När vi var klara där så gick vi ner och kollade när gamlingarna (förräldrarna) spelade spel. Sen tog vi en liten sväng med bilen och träffade på en älg. Vi åkte sen hem och la oss och sov.
 
Idag har min familj åkt och firat Johan och Mandy för att dom gifte sig på nyårsafton. Dom andra fick inte följa med. Dom fick stanna hemma. Man fick komma 2, så vi åkte dit så vi kom till 2. De var 29 personer där och firade. Vi började med att fika sen gick vi ut och spelade kubb i 4 olika lag. Och 2 lag gick till Final, ett av dom lagen var mitt lag. Men innan de så skålade vi lite. Sen körde vi Finalen och de gick väl inge vidare om man säger så, menmen....Vi gick in åt mat, dom hade beställt Intaliensk-mat som vi åt. De var väldigt gott! Mot förväntan. Sen blev klockan mycket så då var vi tvungna att åka hem.
När jag kom hem satt jag mig och spelade kort mot Tova och de gick inge vidare. Gunilla och Johan åkte hem men Tova ville stanna kvar här några dagar till. Nu ligger vi och kollar på filmen Hamilton. Men snart ska jag väl ta och sova, för klockan är ju rätt mycket nu. 

Så jag säger väl natti natti nu! Sov så gott! :) ZzZzZzZzzzzz !
 
 
 
 
Jag & kusin Johan på bild :)
 
 
 
 
 

FÖRSTA INLÄGG!

Hejjhejj! Nu vill jag bara säga VÄLKOMMEN till MIN blogg! :D 
 
Ni får gärna kommentera vad ni tycker om de jag lägger in också!
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.