Kalas

Hejsan, gjort idag? Idag har jag firat Kajsa som ni ju redan vet. Hela dagen har gått åt till det. Har bara ätit och ätit på mig av godsaker. Nu ligger jag i sängen och skriver med bästa Tobbe! Ska kanske titta på någon film eller ta och sova snart får se hur det blir. Till sist vill jag bara säga Glad Påsk alla fina!
PUSS❤


Kajsa 18 år!!

Vill bara säga grattis till min bästa syster som fyller 18 år idag. Nu börjar livet ;-) Jag älskar dig! Puss❤


Färjestad - Luleå

Hejsan! Igår gick ju vi på lov, jag slutade 11 det va ju najs! :-) sen på kvällen drog jag hem till Tobbe och myste ;-)

Nu myser i soffan framför hockeyn. Det går inte så jätte bra för oss idag. Men dom vill ju inte vinna dom andra för överläget ;-) har städat hela dagen för imorgon fyller syrran 18 :-)
PUSS❤


Bed

Hej! Har precis lagt mig i sängen. Så skönt att få lägga dig i sängen när man är trött. Har varit ute och kört ut lax till massa. Vi säljer med våran klass om ni undra asså.
Idag när jag kom hem satt jag mig framför tvn och titta på film sen så började jag städa rummet. Men sen så kom mamma hem och vi åt mat sen åkte med laxarna.
Hoppas ni haft en bra dag! För det har jag.
PUSS❤


Godmorgon!

Godmorgon alla mina fina & underbara läsare! Mår toppen idag asså! Än så länge...vet inte varför men det bara är så. Hur mår ni? Ska äta frukost nu sen gå ut till bussen.
Idag ska jag inte göra så mycket kanske städa lite på mitt rum och titta på nån film eller serie. Ha en så bra dag så hörs vi sen!
PUSS LOVE YAH❤


Sängen❤

Tjena! Hur äre läget? Här är det bara bra! Ligger i sängen och skriver med bästa.
Skulle ju ha tränat idag men när jag kom hem så somnade jag visst och vaknade 18:15 då våran träning slutar. Så det blev ingen träning för min del idag. Så för mig har det bara varit sovit, ätit och tittat på Merlin. Så spännande det är nu asså! Har inget mer att säga er så hejdå godnatt syns imorgon!
PUSS❤


Håltimme igen! 👍

Hejhej! Sitter här nere i cafeterian och har håltimme idag igen. Sjukt skönt asså. Så sitter med mina girls och vi är jätte sociala, alla sitter med mobilen.... Haha ja ni "dagens ungdomar" ;-) Idag blir det äntligen träning. Längtar som satan asså det känns som det var jätte länge sen vi det var innebandy. Så det blir najs att få röra lite på sig.
Hör av mig senare.
PUSS❤


Duschad och klar för sängen ;-)

Hejsan! Har precis kommit ut ur duschen. Det va så skönt att få duscha asså. Nu ligger jag i sängen och smsar med bästa Tobbe :-)

Skulle ju ha gymmat idag men så blev det icke, det blev shopping i Örebro istället med mamsen :-) shoppa lite presenter till syrran som fyller på lördag och även lite till mig själv också. Blev väldigt nöjd med mitt köp om jag säger så. Hoppas ni haft en trevlig måndag!
PUSS❤

Bästa vän! Älskar dig <3


Håltimme❤❤

Halloj! Jaha då hade man håltimme på andra lektionen då. Det var ju najs! Sitter nere med mina brudar i cafeterian. Idag ska jag nog ta och gymma idag, det behövs för det var ett tag sen. Men annars är det väl inget mera. Skönt att vi går sista veckan nu :-) Hör av mig mer sen!
PUSS❤


Helgen

Hejsan! Ska berätta om helgen. I fredags efter skolan drog jag hem, fixa mig och drog iväg för att träffa en kille.
På lördagen så åkte jag först på 1års kalas i Örebro sen åkte jag hem och fixa inför kvällen då det blev tjejkväll här hemma. Vi hade grymt trevligt. Efter tjejkvällen så sov Linn här. Så idag vaknade vi runt 9 nån gång och gick upp åt frukost och sen satt vid datorn en stund sen ner för att titta på Step Up Revolution :-) vi dog nästan för att det är fett snygga killar med i den. Efter filmen så körde vi just dance 4 en stund innan hennes farsa kom och hämta henne. Då drog jag ut i det fina vädret en stund. När jag kom in la jag mig i soffan direkt var fett trött. Jag och mamma tittade på Merlin. Och nu ligger jag här uppe i sängen och ska sova. Så godnatt! Hoppas ni haft en bra dag!
PUSS❤

Från tjejkvällen :-)


Help me! Rubrik?

Hejsan, idag har det varit en ganska normal dag i skolan men ändå inte. Efter lunchen åkte alla vi 8or och alla 9or till Linde för att titta på en teater som var i en och en halv timme. Så det var ju najs att inte få några lektioner på eftermiddagen. Så när jag kom hem så la jag mig i soffan och bara slappa. Men snart så ska jag äta mat. Så gott med mat när man är hungrig. Hoppas ni haft en bra dag!
PUSS❤

Bästa!!


20/3

Hejsan! Sitter i cafeterian med my friends. Har precis haft matte prov och det kändes bra för det va lätt. Ska snart gå och äta.
PUSS❤
Gissa vad jag såg idag då :-D
Jo det är bara 100 dagar kvar!! :-D




18-19/3

Hejhej! Igår efter skolan åkte jag hem och åt sen åkte jag ner till Fbro och slingade håret.
Nu sitter jag i cafeterian i skolan och har slutat för dagen. Har pedagogiskeftermiddag idag så slutade vid lunchen. Så det var ju najs. Idag så var det brandlarm också, fan vad kallt det var ute då. Förra veckan var det fyra stycken, två på en dag. Så får väl se hur många det blir den här veckan. Ska hem och bara mysa framför någon film eller kanske PLL och TVD :-) Sen ikväll är det träning.
PUSS ❤


ett tag sen..

Hejhå! Sorry att jag inte har skrivit sen i onsdags. Men har väl helt glömt bort det för att vara ärlig. 
Måste bara börja att berätta om i fredags då jag klippte mig efter skolan och sen efter det så drog jag och Hannah med bussen mot Frövi och myste hemma hos Megge. Först när vi kom så åt dom kycklingtallrik och jag kebabtallrik, så tjocka! Vi tittade på The House At The End Of The Street som jag nyss sett med Linn. Den är ju så grymt bra så jag var tvungen att säga att vi skulle titta på den. Så vi tittade på den och myste med lite godis. Hade köpt jordgubbar men dom glömde vi äta.
 
Sen igår så åkte vi hem konfirmationen till Västerås och hade det kul. Vi var först på en gudstjänst som inte var kul med flera tusen andra konfirmander. Sen så gick vi till kongresshuset och tittade på Ung Utan Pung, åh gud vad roligt det var. Så galet! Sen efter det så åt vi tacobuffe. Efter det började det alla längtat efter DISCOT!! Asså så galet det var. När vi åkte buss hem sen så gjorde vi Harlem Shake, haha alla var typ hypade men ändå. När jag kom hem borstade jag tänderna sen la jag mig i sängen direkt. 

Idag så vaknade jag vid 11 och gick upp åt frukost kollade på ett avsnitt av Merlin sen så har jag bara chillat här. Men nu ska jag gå upp och dunka musik och tagga inför matchen. Är redan galet taggad men ändå. Så hoppas vi på vinst sista matchen på säsongen :-) HEJA HEJA!! :-D 
PUSS ❤
 
 
Så jag såg ut igår :)

DISCO!!❤
 


Kaffe❤

Hejhej! Sitter i soffan och slappnar av med kaffe i största hugg. Mmmm gott!!❤ Idag har det varit chill i skolan tycker jag. Vi bakade bullar idag på hemkunskapen och dom blev fett goda. Bra megge! Vad duktiga vi är! ;-) senare ikväll ska jag på damlagets match. Dom spelar om att få gå upp till division 1. Dom ligger etta och Kumla dom ska möta ligger tvåa. Så det blir väldigt spännande. Syns senare!
Puss puss, love yah! ❤


Glömt bort..

Hejsan! Har visst glömt bort att blogga på några dagar.
I måndags var det ju skola och efter skolan följde jag med Linn hem och vi åt och lite sånt sen gick jag till gårn och hon till gymmet. Gick vi hem till henne igen. När hon hade duschat så, så drog vi hem till mig och sov där för att vi hade studiedag på tisdagen. Så vi tittade på en skit bra film som heter "The House At The End Of The Street" den var grym, vi hade gjort smoothie som vi åt. Sen på tisdagen så tittade vi på flera filmer. Hon åkte hem och sen tittade jag på ett avsnitt av PLL :-) Sen drog jag på träning som gick ganska bra faktiskt.
Nu sitter jag i bussen och lyssnar på musik och är på väg till skolan.
Puss❤


Robin!!❤

Hejhej! Ska berätta lite om min helg.
I fredags var jag i skolan, sen efter skolan åkte jag hem packade och sen drog till Fbro och va med konfirmationen vi åt pizza och sen myste med en film. Vi hade övernattning så igår var jag ju med konfirmationen också. Vi bestämde vad vi ska hitta på, på självaste konfirmations dagen. Igår så var det ju melodifestivalen, hejade på Anton mest men hejade även på Robin så man ska ju inte klaga över vem som vann. Men när jag fick se att Anton inte skulle vinna så blev jag skit arg och började lipa lite. Mesig eller? Haha aja Robin förkänade verkligen det.
Nu sitter jag i soffan och tittar på tv och taggar match mot Köping, derby!! Så nu jävlar vinner vi brudar!! :-D
Puss❤


Ho hey

Hejsan! Just nu ligger jag i sängen och skriver med Eric, bästa!! Haha gud vad jag kan skratta åt han asså. Idag har jag ju varit i skolan. När jag kom hem åt jag mat sen drog på träning, som inte alls gick bra idag om jag säger så. Gud det gick verkligen piss! Inte min dag idag märkte jag. Sen åkte jag med Elin och Linda hem. När jag kom hem duschade jag sen har jag inte gjort så mycket. Imorgon är det äntligen fredag! :-D
Puss ❤


Tillsist vill jag bara säga grattis på födelsedagen bästa Max! :-D


Plugg, plugg och lite mer plugg...

Hejhej! Har precis slutat plugga inför ett spanska prov imorgon. Jag orka inte plugga mer för jag har pluggat typ sen jag kom hem så nu får det faktiskt räcka. Så det får gå som det går imorgon.

Nu tar jag det lugnt i soffan med mamma och med lite kaffe till ;-) ska ta ett avsnitt av Merlin innan Farmen börjar. Så hoppas ni haft en bra dag!
Puss ❤


Rolig dag

Hej alla underbara läsare! Idag har jag varit i skolan, såklart. Det är ju så att tisdagar är ju alltid värst men idag var den ganska chill. För på eftermiddagen så hade elevrådet fixat en tid då man fick välja vad man ville göra. Och jag valde såklart innebandy. Så jag och Karro gick på det. Sen när vi slutade skulle jag skjuta Tobbe på benet för han stod med ryggen mot mig, men jag missa och då vänder han säg om och ger mig typ mördarblicken och springer och hämtar bollen och jag springer in i omklädningsrummet men då tar han min klubba och tar med den in till killarnas omklädningsrum och då är ju jag såklart tvungen att springa efter för att inte komma sent till bussen men när jag kommer in där så står alla killar i kalsonger. Jag tar Tobbes klubba och springer ut och han efter. Men då ska ju han såklart ta min sko och springer tillbaka till omklädningsrummet...
och sen behöver vi inte gå in på det mer, vad som hände sen...hehe! Tror ni ändå inte bryr er men aa...

Nu sitter jag i bilen på väg hem från träningen. Det gick väl okej idag på träningen, tycker jag. Aja nu ska jag hem och duscha och sen äta mat.
Puss ❤

Frukosten!


Nytt försök att komma till skolan :-)

Hejhej! Jaha då satt man på bussen nu då. Den bussen jag skulle åka med hade kört i diket så då fick jag, Pontus, Oskar och Kim gå hem till Kim och vänta på att nästa buss skulle gå. Så nu har vi kommit på bussen och är snart framme i skolan.
Sitter och lyssnar på musik och inte är så social mot killarna. Hehe!
Puss ❤


"Ny vecka, nya tag"

Hejsan alla underbara! Ligger här hemma i soffan men ska snart gå till bussen som far iväg mot skolan. Ligger här och njuter så länge jag kan av friheten. Jag hoppas att den här skoldagen går fort så jag kan komma hem så fort som möjligt. Det blir kanske att gymma sen ikväll och släppa alla bekymmer man har och bara fokusera på träningen. Nu ska jag inte babbla mer, för nu ska jag ta på mig jackan och skorna.
Puss hejdå ❤


Loppis & dagen..

Hejsan! Har inte haft tid att skriva tycker jag, men nu har jag det.
Igår så stod ju jag och Linn på loppis i Fbro och vi sålde kakor och sånt. Vi stod där från 10-15. Det gick grymt tycker jag iallafall när man får in väldigt väldigt mycket pengar och får väldigt mycket av det. Så det var ju najs. Undra vad jag ska hitta på för dom pengarna? Vet faktiskt inte men mycket ska jag nog spara tills i sommar när vi åker till Kroatien :-D På kvällen tittade jag, Kajsa och Martin på melodifestivalen och sen efter den så satt jag och Martin oss i brorsans rum och spelade krigarspel. Sen vid typ 01-02 på natten så la vi oss och sov.

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade 11:35 och gick upp och åt frukost sen duschade jag och sen så satt jag bara vid tvn och inte gjorde ett skit. Nu har precis jag, Kajsa och mamma tittat på Breaking Down part 2 för mamma inte hade sett den. Och vi har också precis ätit mat. Men nu ska jag ta och lägga mig och sova. Imorgon är det "en ny vecka och nya tag".
Puss puss ❤


Allé allé allé

Hejhej! Har inte haft tid att skriva på några dagar. Men igår så hade vi friluftsdag med skolan och då åkte jag skridskor och provade på curling. Åh gud vad kul det var asså, jätte coolt att prova. Svårt i början men sen så ändå gick det bra. Fast jag körde två av mina stenar på doms andras stenar så dom två hamnade i mitten, synd att det inte var mitt lags stenar istället ;-P
Sen på kvällen tränade jag innebandy i två timmar, för vi spelade ihop med damerna. Det var skit kul! Vi körde match hela tiden, och det blir ju så också att ju flera man är desto högre tempo. Så det var ju bra.

Nu sitter jag i bussen och lyssnar på musik och är på väg mot sista dagen i skolan för den här veckan.
Puss ❤