What doesn´t kill you makes you stronger

Hej! Förlåt för dålig uppdatering men ska försöka bättra mig. Tiden har bara fluggit förbi. Nu är det ju jullov och var julafton för två dagar sen och snart även ett nytt år. Så tiden går fort om man har mycket att göra. 
Igår så spelade familjen lite spel sen så åkte jag tilll Linn och sov över där. Så imorse vaknade vi ungefär vid 11 och gick upp åt frukost sen så kollade vi på film. Hon ska bort nu på kvällen så just nu är jag hemma men kanske ska tillbaka sen idag och sova över för imogon tänkte vi åka och shoppa i Örebro men vi får se hur det blir med ''sova över''. Nu sitter jag iallafall och kollar på King Kong med mamma och pappa. 
Ska väl fortsätta kolla på filmen nu för reklamen tar slut nu så vi hörs, puss hej !

 
JULAFTON <3

FINA NYÅRSOUTFITS

Tänkte bara lägga upp några riktiga snygga klänningar som passar sjukt bra till nyår man skulle kunna tänka sig att ha :-) 

Allt kommer ifrån http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor :-)
 
Vilken eller vilka är snyggast? 
 
 
NR 1
 
 
NR 2

NR 3

NR 4 

NR 5 

NR 6
 
NR 7 
 
NR 8 

NR 10 
 
HÄR ÄR ÄVEN EN VÄLDIGT SNYGG OUTFIT MED HELA KÖRET! 




Studiedag

Halloj! Äntligen fredag idag och utan nå skola. Så skönt! Så vaknade ungefär 10:30 idag och gick upp åt frukost. Sen har jag suttit och kollat på Portkod 1321, så grymt bra. För er som inte har sett det så säger jag bara kolla på det! Ni kommer inte ångra er (borde ni inte göra iaf) ;-) 
Sen så fick jag för mig att vilja skriva något trams här så, så blev det. Vet faktiskt inte riktigt vad jag skulle kunna hitta på idag men får väl se, kanske blir att kolla på Gossip Girl eller The Vampire Diaries det va sjukt länge sedan så har väl några att kolla ifatt. Ikväll hade jag tänkt att kolla på innebandymatch men vet inte riktigt än för vill ju inte direkt kolla själv så om det inte blir det så blir det att dra hem till min kompis Emelie och ha tjejkväll med några bruds. Får se hur jag gör :) 
Vi hörs väl, bye bye <3

 
 
 

Musik

Hallohej! Sitter just nu på musiken utan lärare. Skulle få spela själva idag men det går ju bra som ni märker. Orkar inte nånting känns det som, la mig typ 12 inatt för att jag kom hem från träningen klockan 11. Så jag är skapligt trött nu. Så är det tisdag och det är ju inte direkt favoritdagen idag men får väl överleva ändå. Iallafall skönt med musik på morgonen. Fast sen blir det bara dåligare och dåligare lektioner. 
Ska dra nu, syns! 
Puss <3






helgen

Hejsan alla ni som fortfarande läser min ''underbara'' blogg. 
I fredags efter skolan så drog jag, pojken och pappa till Nynäs för att fira min kusin Julia som fyllde 18 år i torsdags. Mamma och Kajsa var redan, när vi kom dit så var det tacos och sen så var det att man satt och prata och kollade när Julia öppnade alla fina presenter hon fått. Vi sov över hos moster Stina och på lördagen så åkte vi och åt frukost hos moster Gunilla som bjöd på bacon, ägg och så även amerikanska pannkakor. Gott! Vi drog hem på kvällen och lämnade pojken hemma hos honom sen så när vi kom hem så satt vi oss i soffan och kollade på någon svensk film. 

Igår så åkte jag en sväng till pojken och vi mös lite. Fast han spelade mest gta, såklart. 

Idag så har det varit ganska lugnt i skolan. Nu när jag kom hem så åt jag lite men nu sitter jag och Kajsa och kollar på New Moon, blev sugen på att kolla på den. Så ska väl sluta skriva här och kolla istället. 

Puss hej <3