P!NK

Hej, åkte ju till mina kusiner i Nynäshamn i lördags för att umgås lite och ha trevligt, för att sen åka till Stockholm igår och kolla på Pink som hade konsert i Globen (som alla typ redan vet men iallafall). Åh gud så grymt det var asså. Hon var bättre än förväntat och hon va bättre än på radion så det var ju väldigt najs asså. Så bäst, allt var så jäkla häftigt och kul. Jag, mamma och Kajsa var det som kollade och det skulle man ju gärna göra om, om hon skulle komma igen och det gör hon nog. 
Vi kom hem så sent inatt så jag var ledig från skolan idag och har kollat igenom alla filmer jag filmat och så.

Här kommer lite bilder också, från i lördags och igår :-) kanske även lägger ut en video senare nån dag.


Bättre sent än aldrig...

Vet att det här kommer lite sent nu men har inte haft lust någon annan dag, så här kommer bilder ifrån Estland när jag var där men konfirmationen.

 
 

Finally friday!

Hej! Sitter här på en bänk helt forever alone och lyssnar på musik i "mina" eller ja Linns hörlurar ;-) dom är bäst så högt ljud så det finns inte! Har bara en lektion kvar och det är träslöjd. Sen blir det att gå till "Megges" pizzeria och äta mat sen när för att förbereda idrottshallen för ikväll är det fotbollsnatten som gäller för mig och min klass. Kom gärna och kolla om ni vill bara 20kr att komma in ;-) är ju lätt värt! ;-) ska dra nu för nu kom alla andra.
Puss❤


Elu!

Elu, what's up? Idag har jag vart i skolan såklart och haft matte prov som gick sisådär. Har även planerat lite med några från klassen tills på fredag då vi ska ha fotbollsnatten, ni är välkomna till Frövis idrottshall då klockan 19:00 och kolla på alla duktiga som ska spela! :-)

När jag slutade skolan tog jag bussen till Fbro sen drog jag hem till farmor en stund och fika och sen drog jag och Simon till gymmet för att gymma vid 17:00. Kände att det var dags nu efter hundra års vila. Eller ja har velat jätte länge men har inte haft skjuts och mamma har varit för lat för att träna men idag sket jag i det och drog dit med Simon istället. Jag gymma till typ 18:20 sen åkte jag hem duschade och sen åt. Nu ligger jag här efter att gjort lite läxa från trafikskolan som man ska göra för AM-kort :-) Började på kurs igår, så det var kul att äntligen få börja. Men nu ska jag sova så puss hej ❤


I don't wanna party without you

Elu! Läget? Med mig äre bara toppen just nu. Sitter i bussen och är på väg till skolan, lyssnar ju också på musik såklart. Vad vore livet utan musik liksom? ;-) Nä men idag är det en najs dag i skolan slutar vid lunch för har pedagogiskeftermiddag och efter skolan åker jag och brudarna till Örebro för lite inhandling av kläder och skor.
Ha en så bra torsdag så hörs vi sen!
PUSS❤


Förlåt för dålig uppdatering..

Hej! Ville bara säga förlåt för att jag inte har bloggat på as länge.
Vart ska jag börja?
Jag har ju fyllt år och tänkte berätta att jag fick en dator som jag är fett glad över och så fick jag även massa kläder.

Nu i torsdags så började vi ju med lång helg och det var väldigt skönt det behövdes verkligen. Så det börja med att vi åkte till Estland med konfirmationen. Som vi verkligen inte trodde skulle bli kul men som tur så blev den verkligen lyckad. Vi var där hela helgen och kom hem igår ungefär vid 21:00 nån gång. Det var väldigt skönt att få komma hem till sin egna säng och så men måste bara säga att jag älska sängen jag fick där borta alltså skönaste sängen jag någonsin har sovit på borta på "semester".
Idag var det ju såklart skola som vanligt, och den var rätt chill. Måndagar brukar alltid gå fort så det är ju skönt. När jag kom hem satt jag mig på gräsklipparen där ute och tjänade in en 50:- lapp. Najs! ✌
Nu ligger jag i soffan och har precis gjort läxa och typ nyss duschat, så himla skönt att lägga sig ren och fin ;-)

Aja nu vet ni vad jag har gjort medan jag vart borta så skriver väl snart igen, typ kanske imorgon.
Puss hej❤


Mer bilder kommer senare!!


Fucking 15 bast! ✌

GRATTS TILL MIG!! :D ✌


Bästa kvällen på länge ❤

Hejhej! Hade bästa kvällen på länge hemma hos Megge i fredags asså. Först gick vi till tempo och handla lite gott till kvällen. Sen så drog vi hem till Megge och börja laga mat och fixa oss. Efter vi ätit tog vi fram massor av gott som vi köpt. Och satt oss ute på altanen och bara snacka. Fyfan va kul vi hade asså, så grymt kul. Efter en stund när vi hade suttit där ute en stund kom Yasin och Alex också och hälsa på. Åh asså jag dog av skratt så kul vi hade asså.

Igår så va jag typ bara i kyrkan hela dagen och övade inför konfirmationen.

Idag en så länge så har jag träffat mammas gudsöner på en av Arbogas crossbanor, och har inte träffat dom sen jag va typ liten som en bebis. Så det var väldigt kul att få träffa dom. Nu sitter jag hemma på mammas dator och dunkar musik, taggar så tills imorgon då jag fyller :D längtar som fan!!

PUSS❤


Bowling ✌

Tja! Ligger i sängen efter en grym kväll i bowlinghallen i Arboga. Gick skit bra! Första jag körde fick jag en strake och sen andra fick jag strake också så det blev dubbel på första och andra gången. Lite tur man har då eller? Så jag vann av min grupp vann över alla ungdomar men kom tvåa när man räknade in med dom vuxna också.
När jag kom hem idag laga jag mat sen plugga lite inför prov imorgon sen duschade jag och fixade mig sen åkte jag till bowlingen.
Ska ta och sova nu så jag kommer upp imorgon men vi hörs då!
PUSS❤



HÅLTIMME!!

Hej! Glad tjej här som fick håltimme på första lektionen! :D Just nu sitter vi i cafeterian och bara chillar. Så nu börjar man 9:10 istället så det var ju skönt.
PUSS❤


Valborg & motordagen

Halloj! Allt bra? Här är det bara underbart. Igår var det ju Valborg och det var underbart med alla fina vänner som man va med. Först en liten tjejkväll hemma hos Hannah med mat och efterrätt sen gick till brasan mötte upp massa killar sen hem till Hannah igen. Det var så grymt! Igår kom även min kusin till oss så det var ju kul.

Idag har jag varit på Fellingsbro motordag, och kom precis hem. Fanns många bilar man bara drömde om att man själv kunde vara ägare till. Och måste bara säga att jag älskar vädret!
PUSS❤