innebandynatten!

Hejsan! Nu sitter vi och taggar inför ikväll då vi ska äga ut alla andra lag. Längtar så! Vad kul det ska bli. Vann ju förra året så varför inte i år igen. Dunkar musik ''Crazy Frog'' ni vet ;-) hemma hos Linn och så fixar vi oss. 

 

skype med bästa ❤

Halloj! Sitter och skypear med bästa Linn just nu. Pratar om lite allt möjligt med henne. 
Idag slutade vi 11:35, det va väldigt najs. Har aldrig varit så himla trött i hela mitt liv kändes det som men nu är jag piggare. Bästa Linn har även fixat en ny header till mig, visst är den fin? Vet hon är bara för bra. 
Puss hejdå <3

 

on my own

Hej! Hur mår ni? Jag mår väl sådär... Skulle ha varit på träning nu men har ont i huvudet så blev ingen träning idag tyvärr. Sen är jag även jäkligt trött, så jag tror jag somnar snart. Skönt med pedagogisk eftermiddag imorgon iallafall. För tisdagar är nog den sämsta dagen i skolan, dom tråkigaste ämnerna typ. Så det är väldigt skönt! Det va väldigt länge sedan man va i skolan nu så det var väl lite skönt och komma tillbaka idag till det vanliga livet. 
Just nu sitter jag och ska köpa biljetter till Örebro - Färjestad 14/12, ska bli sååååå kul! :D 
Längtar såååå! <3
Ska gå med Syrran, Emelie och Linn så det ser jag fram emot. 

See you guys! Kisses <3
 
 
bästa Linn <3

match time

Hej! Sorry för att jag inte har skrivit på länge men har haft fullt upp. Med praon och träningar och annat. 
Men nu fick jag tid över för att skriva lite till er. 
För det första kanske ni vill veta vad jag har praoat med dom två veckorna som det har varit. Första veckan var jag med min morbror som hovslagare, det var väldigt intressant och kul eftersom man fick träffa många olika hästar. Sen andra veckan var jag hos pappa och sen med en annan. Jag och Linn var då på kyrkogården och kratta löv och lite sånt. Sen så var vi också två av dom dagarna med barn och lekte lite med dom. 
 
I fredags så hade jag en väldigt trevlig kväll med innebandylaget, vi spelade hockey och sen senare så åt vi pizza tillsammans. Det var väldigt roligt, många skratt blev det iallafall. Så det blev en väldigt lyckad kväll. 
 
Igår så var jag med Hannah och vi kollade på hockey i Örebro. Det va kul, synd bara att inte det laget jag hejade på vann. Sen fick vi åka med bästa Max hem, gud så länge sedan det va jag träffade honom så det var väldigt kul att äntligen få träffa honom. När vi kom hem så la vi oss och kolla på New Years Eve. Såååå bra! 
En av mina favoritfilmer. 

Nu så ska jag bara äta lite mat innan jag for iväg på match, min första för den här säsongen. Får hoppas att det går bra. Håll tummarna är ni snälla! 

Vi hörs kanske sen när jag åker hemåt, puss på er <3