Sista minuterna på sommarlovet..

Hejsan! Idag har jag inte gjort så mycket varit med Linn, och spelat lite boll. Efter det åkte jag hem och satt mig vid tvn och kolla på PLL sen så börja jag kolla på HIMYM idag också, den va faktiskt bra så ska väl fortsätta kolla på den serien. Senare grillade jag till familjen och sen har jag kollat på idol, duschat och lagt mig i sängen och snapchatar med min kompis :D
Imorgon börjar man ju tyvärr skolan igen så ska väl ta och sova så jag orkar upp. Så godnatt puss <3


Moppekort!! :D

Hejsan! Nu har jag äntligen fått moppe kort. Så i förrgår var jag och hämtade Linn för att hon ville åka lite sen på kvällen drog vi till Frövi för att träffa Calle och Yasin. Vi gjorde väl inte så mycket mer än att gå runt och snacka. Sen igår så åkte jag in till Fbro vid typ kvart i 11 och fikade hos faster. Efter det så åkte jag runt lite sen träffade jag Hannah och åkte runt med henne och vi åkte upp till fotbollslägret som är i Fbro. Men vi kollade inte på dom små killarna som spelar, jag kollade på en kompis som har hand om lägret och dömde. Sen på kvällen träffade vi Kim, Linus, Emil, Casper, och ja massa fler. Sen vid typ 11 drog jag hem och la mig i sängen och snackade med folk.
Nu har jag nästan precis vaknat och börjar fundera på vad jag ska hitta på idag. Får väl se vad de blir. Kanske blir att träffa Karro.

PUSS hejdå <3


Sagan om ringen

Hejsan! Just nu kollar jag på Sagan om ringen - Härskarringen. Det va länge sedan jag såg den filmen.
Men idag då, vad händer? Jo just nu vad jag vet så ska jag till Linn vid typ 3 eller nått och va med henne. Sen på kvällen så ska hon träna innebandy, då får jag se om jag är med eller bara kollar. Blir nog att bara kolla. Sen efter det så följer jag med henne hem för att jag ska sova hos henne idag och imorgon ska vi jobba hos några och måla så vi tjänar lite pengar.
Men nu ska jag fortsätta att kolla så ni får ha de så bra! Vi hörs! PUSS <3


I don't know...?

Hejsan! Igår så hade jag en mysdag med Linn. Vi kollade på film och åt vindruvor, jordgubbar och nutella till det. Sen efter vi kollat på filmen så tog vi varsin ansiktsmask och bara pratade om allt. Skit mysig dag!
Sen på kvällen drog jag till Hannah och sov över där tills idag och nu kollar jag och Hannah på en film. Sen ska vi väl äta frukost och sen får vi väl se vad vi hittar på. Men ska kolla vidare på filmen nu så hejdå !!


Örebro Shopping

Halloj! Idag har jag varit i Örebro hela dagen och shoppat lite med mamma och Kajsa. Det här va vad jag handla :-)
 
 

finally!

Hejsan! Äntligen klar med alla moppetest och sånt, nu har jag bara körningen i trafiken och uppskrivningen kvar! Känns så himla skönt, hoppas verkligen att jag hinner klart innan skolan börjar. 

Aa, som sagt idag ska jag väl inte göra så mycket, det är ju filmväder idag så det blir att kanske kolla på någon eller några filmer, eller så blir det Gossip Girl hela dagen. Fast jag saknar verkligen att vara med någon kompis så kanske ska se vad någon gör och se om vi kanske kan hitta på något eller t.o.m sova över :-) 

Ni får ha det så bra! Så hörs vi! PUSS <3

 
MISS YOU 
 
 

Cyberbully

Hejsan, idag har jag kört körgård på moppekursen. Det gick bra. Efter så hämtade Kajsa mig och vi drog till donken. Åt när vi kom hem och sen efter det började jag städa för att några av mammas vänner skulle komma hit. Nu har jag suttit här vi tvn i några timmar och har hittat en grymt bra film. Som heter Cyberbully :-) 
Så ledsen man kan bli ibland asså. 

http://www.youtube.com/watch?v=c1ilW2AreiI 
 

Måste bara kolla på den säger jag bara! Om ni inte bara har sett den så ;-) 
PUSS hej <3