Måndag

Hallå, läget? Här äre bra! Eller ja har skit ont i halsen. Och har fått skit ont i ryggen nu efter ridningen igår, kan inte gå utan att det gör ont. Men jag överlever! Skolan idag var helt okej. Tyckte det gick ganska fort ändå. Men saker har hänt så blev lite sur. Menmen......
Just nu ligger jag i soffan och tycker synd om mig själv för att jag har så ont i halsen och ryggen. Men ska nog ta och kolla på någon bra film nu med mamma. Får se vad det blir för bra. Men någon blir det iallafall.
PUSS❤


Älskart!

Tja! Har precis slagit mig ner i en stol ute hos Linn. Så skönt väder så man måste ju jobba på brännan. Solade lite imorse medan jag väntade på frukosten som var i ugnen. Och ja man fick ju lite färg asså. Så najs!
Ska väl sitta här en stund och sen byta om och dra oss mot ridturen som jag och Linn ska på. Var fett länge sen så det blir kul. Iallafall i det här fina vädret. Men ska sola lite nu så vi hörs hejdå.
PUSS❤


Love the feeling

Tjabba! Ligger just nu i min säng och snapchatar med snällaste och bästa Eric! Är trött så ska nog ta och sova efter det här inlägget. Men kände att jag bara va tvungen att skriva något här först. Men jag vet inte vad. Jag har ju inte gjort så mycket idag heller. Jag har ju dunkat musik och sen även tittat på TVD, åh vad spännande och bra det är just nu asså.
Men nu orkar jag inte skriva nått mer så godnatt hörs imorgon! Längtar fett mycket tills imorgon för då ska jag och Linn rida :D Äntligen, var så länge sen.

PUSS❤


I love you long time!

Halloj! Har inte så mycket och skriva men kände bara fört. Sitter här i soffan och dunkar musik. Typ det bästa som finns, älskar att lyssna på musik! Kanske skulle ta och sätta på Just Dance 4 och köra några låter men får se hur det blir med det. Måste iallafall hitta på nått att göra snart innan jag dör av tråkhet. Ja det som återstår av den här kvällen blir det väl att mysa framför någon film eller nått, vad ska man annars göra liksom? 
Men eftersom ni inte bryr er om det skiten jag nu har skrivit så slutar jag nog här.
Hoppas ni haft en underbar lördag och isåfall fortsätter och slutar den på samma sätt!

PUSS 
 
 

don't ask...

Hola mi amigos! Hur äre läget? Läget här är bra iallafall. Vad ska man hitta på idag då? Jag vet inte faktiskt inte vad jag ska göra. Jag vill åka och shoppa men mamma ska bort och pappa ska göra annat. Så får väl se vad det blir. Men får väl försöka hitta på något kul. 
Just nu sitter jag i soffan och skriver såklart här men sen även kikar med min bästa Emelie. LOVE YOU! 
PUSS ♥
 

SLUTAT!!

Tjabba! Här är man glad! :D Har slutat för dagen. Slutade 11:15 så det var ju najs. Pedagogiskeftermiddag idag ni vet. Älskart! Så har haft spanska, svenska och matte idag.
Just nu sitter jag och Hannah i cafeterian och väntar på bussen. Ska följa med henne hem. Har inget mer att säga.
PUSS❤

Åt det igår kväll :-)


PARTAJ

Halloj! Sitter i soffan och kollar på partaj med ansiktsmask i ansiktet. Nu på kvällen har jag skämt bort min kropp. Först duschade jag och hade hårinpackning i håret sen efter jag duschat så smorde jag in mina ben med body lotion och nu ansiktsmask så då kan man ju säga att man skämt bort sin kropp.
Måste bara berätta att vi invigde våran nya grill idag och gud så gott det va med grillat kött. Har längtat efter det så länge. Så det var jävligt gott!
Ska gå och ta bort ansiktsmasken nu så säger väl godnatt nu då.
PUSS❤


my friends!

Tjäääääna! hur äre läget? Här är det bara bra.
Hade inte tid att skriva igår men skriver nu.

Igår när jag vaknade gick jag upp åt frukost sen gick runt lite satt mig ute och solade lite och sen tog några kort på några fåglar och en fjäril. Sen så gick jag in och duschade sen fixade jag mig. Sen drog iväg till Joline för att vara med henne och Emilia. Vi gjorde lite allt möjligt igår vill jag säga. Vi cyklade till Götlunda och var där ett par timmar och bara pratade om allt och skrattade som bara den. Sen cyklade vi hem igen och gjorde egen gjord pizza. Ja det var väl de. 

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på att göra. Vaknade ju ganska sent idag också så får se vad det blir men det blir väl nånting iallafall. 

PUSS❤
 

Tro inte på allt du hör....!

Halloj! Kom hem från fredagsöppet för en stund sen, har haft skit kul. Vi har dansat, skrattat, spelat kort och skrattat lite mer. Just nu sitter jag i soffan och bara chillar och tittar på tv och även kikar med bästa Joline! Ska nog gå och lägga mig snart också för har börjat bli lite trött nu så godnatt hörs imorgon!
PUSS❤


Finally Friday!

Hola mi amigos! Vad händer? Jag sitter just nu i skolan helt forever alone och väntar på dom andra. Åkte med brorsan idag så kom lite tidigare än vanligt.
Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra men det blir väl kanske gymmet och kanske fredagsöppet. Men får väl se. Nu kommer dom andra så ska sluta nu. Men nu får ha det så bra idag!
PUSS❤



Sjuk.

Hejhej! Vaknade för en halvtimme sen och har precis ätit frukost. Mådde inte så bra imorse så jag blev hemma istället. Nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Ska kanske sätta på någon film eller titta på någon serie. Vi hörs senare!
PUSS❤


Tja.

Tjabba! Skolan idag, var kul asså var på så bra humör så det va sjukt. Haha vet inte varför men bara va de. Efter skolan åkte jag hem och halvsov i bussen när jag kom hem la jag mig i soffan och somna typ direkt. Sov till 18:00 ungefär och då gick jag upp och maten blev precis klar då så då åt jag sen satt jag mig i soffan igen och kollade på en rolig film med mamma och tittade även efter skolavslutningsklänning och jag hittade en som mamma beställde åt mig hoppas den bara blir bra nu.
Nu ligger jag i sängen och skriver med bästa Eric på sms. Men ska snart sova snart så.
PUSS❤


Boysen!

Hello my friend! Idag har jag vart i skolan. Det var ett tag sen man var där. Hänt mycket medan jag har varit borta. Men jag överlever nog;-) haha nädå skoja bara men det var väl som vanligt.. Efter skolan åkte jag hem tände eld i både köket och vardagsrummet sen så skala jag lite potatis till raggmunkar jag var fett sugen på så vi åt de lite senare. Men först så duscha jag sen åt jag och sen drog jag till gårn med Hannah för lite roligt. Nu ligger jag hemma i sängen och snapshotar med boysen.
PUSS❤


Helgen/cupen

Hejhej! Orkar inte skriva så mycket mer att det gick skit bra kom 2a i år igen. Så det var kul fast synd att inte komma 1a. Fick göra ett mål också, så det var ju sköj. Skönt att vara hemma igen. Ligger i sängen och snapchatar med en skit snygg kompis!
PUSS❤


Kul att inte komma hem..

Hej! Arg tjej här! Fick inte åka med bussen för att inte busskortet funkade så nu sitter jag här i Stureskolan och inte gör ett piss. Ska gå typ om en halvtimme till Vasahallen för träning. Men fett drygt att bara sitta här så länge. Så ja jag är fett sur.....
PUSS❤


PRAO DAG 3...

Halloj! :D Glad tjej här! Hur mårs de idag då? Här mårs de bara fantasktiskt. Vet inte varför men bara är så. Har precis varit med på musiken. Och nu är Megge tillbaka så det är ju kul. Idag blir det att träna med damerna inför cupen i helgen. TAGGA! 
PUSS
 

PRAO DAG 2 BÖRJAR..

Hejsan! Kom precis fram nu till praon och ska idag vara med en idrottslärare. Och Megge är ju såklart sjuk så jag får vara själv idag. Men det ska nog gå bra. Det blir kul att få vara med på idrotten. Idag slutar jag typ vid 3 eller nått, och sen får jag se vad som händer efter jobbet. ;-) Ni får ha en så bra dag! Så hörs vi sen...
Tack för grym statistik i söndags förresten! :D
PUSS

PRAO DAG 1...

Halloj! Praodagen har gått bra inte gjort så mycket men det va chill. Vi sluta efter lunch så då gick jag och Megge och fikade på Två Skator. Så jävla gott var det. Vi tog en varsin chokladtårta bit med grädde och jordgubbar. Kändes som det var sommar. Nu ligger jag i soffan och har precis kommit hem. Så skönt att få sluta tidigt och bara kunna vara hemma och chilla tills ikväll när det blir innebandyträning och tagga inför helgen då det är cup i Katrineholm.
Ska dra nu men ni får ha det så bra!
PUSS❤


PRAO DAG 1 med skolan..

Hejsan! Hur äre med er då? Med mig är det bara bra. Har ju vart med klassen till Korsnäs idag för att titta hur allt fungerar där. Det var en helt okej dag faktiskt. Mycket bättre än att vara i skolan iallafall. Har precis kommit hem från Linn vi har druckit Chai Latte och kollat på Step Up 2, så bäst asså!
Imorgon börjar min riktiga prao som är med mamma och även Megge är med. Så det blir bäst att ha med sig en kompis när man praoar. Iallafall hon som är så rolig och knäpp ;-) PUSS BÄSTAVÄN ÄLSKAR DIG!:* Det är ju fett najs att man får vara på samma. Så det blir grymt. Hoppas ni haft en underbar måndag!
PUSS❤


DAGENS SNYGGINGAR!

Emma Nordström 
 
Linn Molin 
 
GRATTIS TILL ER! :D

Nobody sees, Nobody knows

Hejhej! Allt bra elle? Här är allt bra iallafall. Mår mycket bättre nu än i morse. Sitter vid datorn och kollar runt lite och dunkar musik. Musik är livet asså! ;-) Nä men laddar även ner massor av bra filmer, eller jag hoppas att dom är bra iallafall. Skriver även lite med bästa Eric, han är bäst får alltid än att skratta! Haha så sjukt! Alltid på bra humör :-) Jag vet inte varför jag börja skriva här men hade väl lust. Man liksom dras hit ibland och bara måste skriva. Funderar på att ta en liten paus härifrån bloggen men jag vet faktiskt inte än hur det blir? 

PUSS❤
 
 

I Don't Know If I Can...

HejsanSvejsan! Det blev tyvärr ingen match för min del idag mår inte så bra. Så det blir väl att vara hemma och glo på tvn och någon/några bra filmer. Har inte kunnat sova inatt heller så det var ju kul. Vaknade typ hundra gånger i timmen, okej nu överdrev jag men kändes som det iallafall.
PUSS O KRAM❤


1-1

Hejsan! Spelade match idag mot Sala och det blev 1-1. Vi var på doms planhalva typ hela tiden och hade 100 skott mot mål så det var en orättvis match tycker jag. Men vi jobbade på riktigt bra iallafall. Imorgon blir det ny match och nya tag mot Rönnby. Heja Heja Arboga! Håll tummarna för det lär vi behöva. Ska ta och sova snart så godnatt PUSS❤


New Moon

Hejsan! Ligger här i sängen helt död och slut efter tre timmars länsträning. Asså gud så slut jag är asså. Skönt att äntligen ligga i sängen. Ligger och tittar på New Moon den var länge sen jag såg och en liten favorit av twilight filmerna :-) Var ensam hemma en stund idag också så fixade mat tills dom andra kom hem. Lövbiff och klyftpotatis. Sjukt gott! Alltså inte bara för jag gjorde men den maten är väldigt lyxig och god.
Men ska väl ta och titta på den nu så godnatt PUSS❤



Igår & idag

Halloj! Blev som jag sa igår TVD och PLL sen så åkte jag även på innebandy träning som de var jätte länge jag var på. Så det va skönt att få komma dit. Efter det så åkte jag hem titta lite på hockey och sen kom Matte och Victor och hämta mig och vi åkte till Fbro var där sen så typ 20-10 i 12 så skjutsa dom hem mig igen.

Vaknade precis och ligger och smsar med några fina vänner. Det blir man alltid glad över så här på morgonen. LOVE YOU!❤ Ska väl ta och gå upp så man får i sig lite frukost. Sen idag vet jag inte vad jag ska göra på dan men på kvällen ska jag till Kungsör på länsträning från 6-9 så det blir att bara köra på. Önska mig lycka till! :-)
PUSS❤


14:10

Tjaaaa! Sitter här vid datorn och inte gör ett skit. Vet inte vad jag ska hitta på heller när en viss person inte hör av sig heller. Vaknade ungefär 9 eller nå idag. Sov skit dåligt inatt om jag säger så och kunde inte somna om heller så var väl tvungen att gå upp då. Och vad ska man hitta på liksom när man är helt ensam hemma. Finns inte så mycket att göra om jag säger så. Men får väl titta på TVD och PLL kanske eller någon trevlig film som får hålla mig sällskap nu några timmar innan dom andra kommer hem. 
PUSS ❤
 
 

Ovärd dag

Hejsan! Ibland tycker man att det är en ovärd dag och det tycker jag att den här dagen har varit. Har absolut inte haft någonting att göra. Har bara suttit inne glott på tvn och varit ute och gått en sväng och släppt på alla tankar jag har. Men sen har jag inte gjort något mer. Skulle ha varit med Tobbe men hade tyvärr ingen skjuts så är så arg på mamma nu så har inte pratat med henne på hela kvällen. Men nu ska jag ta och sova för jag har ändå inget för mig så godnatt.
PUSS❤


Wake up!

Hejsan! Vaknade precis av att mamma ropa på mig. Så ska väl gå upp klockan är ju ganska mycket. Fast det är ju ganska skönt att ligga kvar men nej nu får det räcka. Så skönt idag att det är soligt och fint ute man blir så glad och peppad på livet. Men nu ska jag inte babbla mer. Ha det så bra idag i det fina vädret så hörs vi sen!
PUSS❤


FÄRJESTAD !! :D

Halloj! Kom hem för typ 10 minuter sen och la mig precis ner i sängen. Så skönt att få ligga i sängen. Och ännu skönare med vinst för mina grabbar! Älskar dom asså. Dom är bäst! Gick ju skit bra så det var ju kul. Skrek men har fortfarande rösten kvar iallafall. Ska snart ta och sova så godnatt.
PUSS❤


Längtar!

Tjääääna! Läget? Allt är bra med mig. Längtar fett mycket tills ikväll asså. Är så grymt taggad på att bli hes ;-) haha nejdå så mycket kommer jag nog inte skrika men ändå :-p Så har precis duschat och ska äta mat om en stund sen drar vi mot KARLSTAD!!
Imorse så åkte jag och mamma och hämta upp farmor och drog iväg till Arboga och fika på Två Skator och handlade lite medan Kajsa körde lite.
PUSS❤




Bio

Hejhej! Kom precis hem från Örebro. Bion var bra! Och Megge blev även med på bion. Så har haft det underbart idag.
Längtar fett mycket tills imorgon för då ska man till Karlstad för att titta på Färjestad - Luleå. Kajsa och jag hejar ju på FBK och pappa och Pontus på Luleå så det blir ju kul.
PUSS godnatt❤


Godmorgon

Godmorgon på er! Ligger i sängen och vaknade nyss. Skönt att få sova länge idag. Blev ungefär samma tid som igår. Idag ska jag chilla lite här hemma sen ikväll drar jag och Linn till Örebro för att mysa lite med lite bio. Ja de är väl de som händer för mig idag. Ha en så bra måndag, så hörs vi sen!
PUSS❤


Min säng❤

Hej, vad händer? För mig händer de att jag ligger i sängen och messar med Tobbe. Har precis varit nere och borstat tänderna. Igår/Idag var familjen Linder här för att fira Kajsa. Så de blev att tjocka sig idag också. Efter dom hade varit här drog vi ner och träna på gymmet en stund. Åh så skönt det va! Har inte gymma på skit länge så de var ju skönt. Mer har jag inte gjort så mycket mer.
Så PUSS godnatt❤