Snart Malmö & Öresundsbron :-)

Hejsan! Nu har vi inte långt fram till bron över till Danmark. Sen blir det ju som sagt över med båt till Tyskland sen ska vi väl stanna och sova någonstans i Tyskland på någon camping där. Sen imorgon åka vidare neråt.
Lyssnar på musik just nu såklart. Men ska senare blir det nog någon film om vi inte ska stanna för mycket på vägen. Men ska sluta skriva skit nu så PUSS HEJDÅ!❤


På g..

Hola! Ville bara berätta att nu sitter jag i bilen på väg neråt. Ska stanna ett par mil utanför Malmö och sova sen imorgon drar vi vidare över till Danmark och sen ner i Tyskland och vidare. Just nu är vi 11 km från Hjo, om ni ville veta asså. Kanske inte så intressant men ändå. Vet inte vad jag annars ska skriva. Jag sitter iallafall och lyssnar på musik som oftast, men livet utan musik skulle inte gå säger jag bara.
Aja nu har jag skrivit lite onödigt skit ni har fått läsa så nu räcker de.
PUSS HEJDÅ!❤


Imorgon då smäller de!

Halloj! Hur mår ni alla där ute? Jag mår toppen just nu! För imorgon så drar man iväg mot Kroatien med nästan hela familjen, förutom Pontus som blir hemma. Är så jävla taggad och så himla förväntansfull :-) Så om jag inte bloggar på väldigt länge vet ni varför för att jag ska vara borta i 3 veckor! :D Åker typ vid 3 imorgon så kanske bloggar någon gång innan det men jag kanske även gör det på vägen dit.

Idag har jag inte gjort så mycket. Har typ bara varit nere i Fbro och fixat lite med pengar. Just nu sitter jag här vid datorn och dunkar musik men snart ska jag väl lägga mig i sängen och sova eller nått. 
Så vi hörs väl någon gång! PUSS <3

 
 

helt slut.

Halloj! Trött tjej här! Hur mårs de? Här mårs det väl helt okej faktiskt. Kom hem från Linn för en stund sen och satt mig här direkt och dunkar musik och tittar runt lite på det fantastiska internet som finns. 
 
Igår hade jag det toppen för då var det Midsommarafton och jag hade det trevligt hemma hos Calle med han såklart, Linn och Yasin. Vi käkade, snackade, spelade fifa och tittade även på film :-)

Nu ska jag dra ner och äta jordgubbar så vi syns! Puss hej <3
 
 

Örebro

Hej! Idag har jag varit i Örebro och shoppat men Moa och Eddie, vi hade verkligen trevligt. Dock hittade man typ ingenting men hittade iallafall två stickade linnen som jag fick med mig hem. Det är oftast så att när man har skit mycket pengar så hittar man inte nått och när man inte har pengar finns det hur mycket som helst och eftersom jag hade mycket pengar så fick det bara bli två linnen.
Vi åkte hem ganska tidigt och när jag kom hem satt jag mig vid datorn direkt och kolla efter kläder och satt där i minst en timme tror jag nog och hittade två t-shirtar jag ville ha som jag skickade efter. Världens snyggaste om ni frågar mig :-)

Puss hej <3




Sorry!

Hejsan! Förlåt för att jag inte har bloggat nånting på hur länge sen som helst. Men har inte orkat eller känt för det. Men nu tänkte jag att jag ville för jag hade faktiskt lust. Har ju saknat bloggen så mycket och även er så nu när jag väl har tid så kan jag väl ta och skriva då. 

Det har hänt jätte mycket medan jag har varit borta men jag orkar väl inte berätta om allt och kommer kanske inte på det nu heller så skriver bara vad jag gjort dom senaste dagarna. 


I måndags så drog jag med gårn till Kloten, alltså ett läger. Vi var där tills idag när vi åkte hem. Vi kom dit någon gång vid 11 eller nå och sen packade upp och grejer. Sen åt vi mat och bara chillade hela dagen. Senare på dagem så gick vi ner till vattnet och paddla kanot. Det var skit kul, körde med kläder på och välte också kanoten så vi hamnade i vattnet. Hehe..lutade mig lite för långt åt ett håll när vi satt och gunga den. 

Igår så gick vi upp och åt frukost vid 8 och sen efter det hade vi blivit indelade i grupper och min grupp fick vila tills efter lunch medan den andra gruppen fick gå ut i skogen och köra höghöjdsbanor. Har ju varit med några år men körde ända det som var på schemat. När vi kom tillbaka så drog vi ner till vattnet och bada och sen när efter det när jag hade klätt på mig kläderna så var det några andra som ville ner och bada så följde med dom ner men då blev jag i puttad med kläderna på. HAHA! kul.....-.- Sen på kvällen mös vi bara.
 
Nu sitter jag här och ska dra ner till Linn nu och ha det roligt med henne. Saknar henne! Och titta även på A-lags match sen ikväll men nu ska jag cykla ner till henne så hejdå!
 
PUSS ❤